Segaltvej 121, Skødstrup

Udsigten over markerne er blot én af mange kvaliteter, som denne ejendom i det nordlige Skødstrup kan bryste sig af. Her får du nemlig et nyere og særdeles velindrettet halvt dobbelthus på lukket børnevenlig vej og med en vestvendt have, der grænser lige ud til de åbne marker.
Du kommer til at bo under en kilometer fra Løgten Station, SuperBrugsen og daginstitutionen Løgtengården. Skødstrup Skole, byens idrætshal og fodboldbaner samt biblioteket ligger i kort cykelafstand, og det samme gør flere grønne skovområder som Skrald Skov og Svanemølleskov.
Boligen er velholdt og lys med nydeligt interiør, hvide vægge og pæn gulvbelægning. Planløsningen byder på en hyggelig stue med integreret køkken, tre soveværelser, et badeværelse, et bryggers og en entré. Soveværelserne og badeværelset er placeret på førstesalen, hvorfra der er videre adgang op til en hyggelig hems. Til huset hører desuden en carport med redskabsskur.
Det åbne opholdsrum er ekstra lyst takket være et stort vinduesparti og to dobbelte terrassedøre i glas – én i køkkenet og én i stuen. I stuen er der plads til både et spisebord og et hyggeligt sofahjørne, ligesom der i køkkenet er plads til et spisebord til de hurtige måltider i hverdagen. Køkkenet er generelt funktionelt indrettet med god plads til service, suppeterriner og sølvtøj bag de pæne låger – og gode bordplademeter til at arbejde på.
Ejendommen er placeret midt på grunden, så der er både have mod øst og vest. Den østlige have er nydeligt beplantet og indrammes af en fin bøgehæk, og her kan du nemt have et cafébord stående til morgenkaffen. Den vestlige have har den skønneste udsigt over de smukke marker, der bugter sig lige ude på den anden side af hækken. Hele denne del af haven er belagt med herregårdssten, så det er én stor terrasse med masser af plads til havemøbler, blomsterkrukker og legeredskaber. Der er desuden en skøn glaspavillon, hvor du kan dyrke tomater og agurker samt nyde en afslappende stund i det tidlige forår.
Kort sagt en velfungerende og velholdt bolig i dejlige omgivelser. Ring og bestil en fremvisning – dét vil du ikke fortryde.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Der er desværre ikke en tilgængelig salgsopstilling på denne sag