Koldkærvej 2, Hjortshøj

Blot et kvarters kørsel fra Aarhus Midtby ligger denne nedlagte landejendom med masser af plads til familien og gode udbygninger, som gør det muligt at drive liberalt erhverv og holde dyr.

Ejendommen ligger helt ugeneret på en stille landevej med 200 meter til nærmeste nabo. Åbne marker strækker sig i alle retninger, hvilket giver en skøn udsigt fra både boligen og grunden. Vi befinder os godt en kilometer uden for landsbyen Mejlby, som har supermarked, og den nærmeste skole ligger i Hårup, tre kilometer fra adressen med skolebus lige fra “døren”.

Ejendommens udbygninger præsenterer sig selv på nydelig vis med hvidpudsede facader og mørkt tag. Stuehuset er en klassisk rødstensvilla – ligeledes med mørkt tag. Der er over 400 m2 i udbygningerne, som blandt andet byder på stald med bokse og lade, som kan rumme større maskiner eller bruges som lager til en virksomhed. Den nuværende ejer har brugt ejendommen som gårdbutik.

Indenfor er stuehuset respektfuldt renoveret i gode materialer, der kombinerer ejendommens landlige udtryk med moderne komfort. Boligens 223 kvadratmeter byder på et køkken-alrum og en stue i nedre plan, mens det øvre er en værelsesafdeling med tre store rum samt et badeværelse. Der er desuden et ekstra soveværelse/kontor i stueplan, hvor også boligens bryggers, gæstetoilet og andet badeværelse ligger.

Udenfor er der lavet to fliseterrasser i læ af udbygningernes længer, ligesom der er anlagt et fint bed, som pynter midt på gårdspladsen. Vi kunne nemt fortsætte beskrivelsen af denne landejendom, men der skal også være noget at sige ved fremvisningen – velkommen til Koldkærvej 2

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Der er desværre ikke en tilgængelig salgsopstilling på denne sag