Personlig og professionel bolighandel

Står du overfor salg eller køb af bolig, eller er du blot nysgerrig på markedet, så er vi de rette til at hjælpe dig. Vi er garanter for personlig og professionel formidling af villaer, liebhaveri, lejligheder og fritidshuse. Jeg byder dig velkommen i et af de skønneste områder i Aarhus – Risskov. Vi sælger primært ejendomme fra Stationskvarteret til Skæring/Skødstrup og står klar til at hjælpe dig. Vi har et stort  lokalt kendskab og giver dig en god service du kan huske. Vi sætter en ære i at følge tingene til dørs. Det betyder, at vi altid kan træffes og du kan være sikker på, at vi giver din ejendom den bedst mulige eksponering.

Effektivitet og personlighed 

Hos os får du den rette garanti for et effektivt salgs- eller købsforløb. Vi  sætter os ind i netop dine ønsker og behov, for kun på den måde kan vi nå dit mål – at sælge din bolig med tillidsvækkende og gennemslagskraftige salgsaktiviteter, der virker, eller at finde din drømmebolig.

Susanne Mørkved
Ejendomsmægler MDE, Indehaver

Alexander Mørkved
Studerende

Medlem af:

Danske Selvstændige Ejendomsmæglere

Dansk ejendomsmæglerforening

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.: 70 11 20 20, www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som varetages fra kontorer beliggende i Europa.

Samarbejdspartnere, provision, vederlag eller rabat for fremskaffelse af / henvisning til:
Dansk Boligforsikring, GF Forsikring og Willis Forsikringsservice

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.