Myntevej 27B, Risskov

Velbeliggende ½ dobbeltvilla, beliggende meget privat som den bagerste bolig. Den overkommelige have og terrasse omkranser boligen og solen kan nydes fra morgen til aften. Boligen er indrettet med entré – hvor man træder ind i fordelingsgang. Fra gangarealet, er der adgang til badeværelse med bruseniche, 2 værelser samt soveværelse. Desuden indeholder den hyggelige bolig et stort rum med loft til kip samt ovenlys vinduer – indrettet som køkken/alrum og opholdsstue i åben forbindelse. Der er udgang til haven fra stue og køkken. I forbindelse med køkkendøren, er der anlagt en dejlig vestvendt terrasse. En dejlig og funktionel 1-plans bolig med egen garage ud til Myntevej. Villa kvarteret omkring Strandskolen er populært. Der er sikker skolevej for børn, kort afstand til indkøb og gode busforbindelser, gode specialforretninger, restauranter m.m…

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.