Jacob Adelborgs Allé 24A, Risskov

Jacob Adelborgs Allé hører til én af de populære adresser på vandsiden i Risskov. Den fuldmurede bolig er den yderste havldel af et velbeliggende dobbelthus. Indretningen er fordelt således – entré med adgang til soveværelse hvor der er dør ud til terrasse – og hyggeligt køkkenalrum med adgang til bryggers. 2 gode værelser samt badeværelse med bruseniche. Desuden vinkelstue med brændeovn og udgang til syd/vestvendt og ugeneret terrasse. På den overkommelige grund er der opført carport og anlagt overkommelig have med god privat terrasse. Fra boligen er der kort afstand til dejlig badestrand – gode indkøbsmuligheder og busforbindelser. Kontakt os for en fremvisning af denne velbeliggende bolig.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.