Strandmarksvej 22, Risskov

Gedigen storvilla beliggende med bedste placering på én af Fedets populære veje. Villaen er placeret på en 1.000 m2 stor velanlagt grund, tæt ved vandet. Meget præsentabel flisebelagt indkørsel med fin parkeringsplads til flere biler. Den syd/vestvendte have er flot trimmet og der findes flere store terrasser – så solen kan følges fra morgen til aften. Boligen er indrettet med entré – herfra adgang til stort rum – som fint kan opdeles i 2 gode værelser. Fra entré er der også adgang til bryggers og badeværelse med bruseniche. Centralt gennem boligen løber en bred fordelingsgang, hvorfra der er adgang til samtlige boligens rum, hvilket er – 3 værelser samt depot/viktualierum. Køkkenalrum og opholdsstue ligger i åben forbindelse med hinanden. Fra stuearealet er der adgang til master bedrum – et stort soveværelse med adgang til nyere og lækkert badeværelse med brus, kar og sauna. Desuden et walk-in closet. En spændende villa med mere potentiale og en suveræn beliggenhed. Absolut en fremvisning værd.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.