Østergårdsparken 29, Rønde

Arkitekttegnet villa med enestående udsigt over Kalø Vig
Østergårdsparken er et flot syn fra landevejen – hvor de hvide huse med forskellig arkitektur tydeligt ses. Villaerne er opført på skrånende terræn, så alle får maksimal udsigt til vandet. Østergårdsparken 29 ligger særdeles attraktivt som én af de øverste villaer. Herfra er en fantastisk udsigt til Kalø Vig, Rønde by og det i øvrigt naturskønne område. Den arkitekttegnede villa rummer hele 248 veldisponerede m2 – fordelt på 2 etager. Grunden er enkelt anlagt med græsareal og gode solterrasser i læ af bøgehæk. Bred indkørsel langs villaen fører til god parkeringsplads til flere biler. Boligen er indrettet med hall med flot trappe til 1. salen. Herfra er der adgang til alle stueetagens rum – badeværelse med brus fra 2017, værelse med tilhørende walk-in, stort bryggers med mange gode opbevaringsskabe, multirum og vaskefaciliteter. Stueetagen indeholder også et skønt køkkenalrum med et dejligt lysindfald og udgang til overdækket terrasse. 1. salen er indrettet med stor stue med vinduespartier mod vandet. Det skønne rum er nemt at møblere. En fin gas pejs skaber hygge i det store rum på de kolde dage. Fra stuen er der udgang til stor udsigtsbalkon. Fra fordelingsgangen er der adgang til stort badeværelse ligeledes totalrenoveret i 2017 – samt 3 store værelser – det ene med udgang til den store udsigtsbalkon. Gulvflader er belagt med smukke plankegulve samt nyere italienske fliser – hvor den samme flise går igen i alle rum. Radiatorer er skjult med snedkerudførte skjulere, hvilket giver et eksklusivt udtryk. Desuden kan nævnes Vola armaturer i badeværelser, køkken og bryggers. Sælger bekoster tilslutning af fjernvarme – dette er inkluderet i salgsprisen. Bestil en fremvisning af denne skønne familievilla i børnevenlige omgivelser.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.