Strandbyvej 38, Risskov

Velholdt villa – oprindelig opført i 1932 og senere gennemgribende renoveret med nyere køkken og bad, samt et ca. 10 år gammelt tag. Boligen er opført i 2 etager og indeholder i stueetagen et nyere og flot køkken, stue med brændeovn og adgang til forstue – endnu en stue som på nuværende tidspunkt er indrettet som 2 værelser, samt yderligere et værelse Desuden nyere badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 1. salen er indrettet med repos samt 2 store værelser med nyere vinduer. Til villaen hører en sidebygning som er indrettet med bryggers med vaskefaciliteter, badeværelse samt stort disponibelt rum til bl.a. opbevaring. Derudover stor garage med yderligere opbevaringsplads samt carport og brændeskur. Ejendommen er i god stand og er ideel til udlejning, forældrekøb m.m.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.