Tranevej 10, Risskov

256 kvm nyistandsat bolig – 110 kvm skøn underetage i særdeles god stand – samt 60 kvm dobbelt garage med elport. Detil en fantastisk beliggenhed på populær vej – ganske tæt ved vanden. Denne del af Fedet byder på meget rolige og naturskønne omgivelser og der er rig mulighed for at bruge stranden året rundt. Villaen er oprindelig opført i 1973, men har gennem de senere år gennemgået en total renovering samt fået tilbygget 60 kvm fuldmuret garage med elport. Boligen fremstår i flot stand og er indflytningsklar. Selve boligen er indrettet med stor entré hvorfra der er nedgang til underetagen. Derfra adgang til fordelingsgang med adgang til 3 gode børneværelser, soveværelse samt 2 nyere badeværelser hvor kun tidløse og smagfulde materialer er anvendt. Boligens omdrejningspunkt er et skønt køkken/alrum med udgang til terrasse. Fra alrummet er der få trin ned til stort stueareal med brændeovn. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse med tilhørende toilet. Bryggers er etableret i forbindelse med garageanlægget. Store dele af boligens gulve er belagt med smukt sildebensparket. Underetagen er i særdeles god stand og byder på gangareal, bryggers, disponibelt rum på ca. 14 kvm samt stort disponibelt rum på ca. 38 kvm. Desuden køkken og badeværelse. Den høje underetage med godt lysindfald byder på mange anvendelsesmuligheder. Grunden er enkelt anlagt med flere gode solterrasser, græsarealer – samt pool til dem som gerne vil nyde en svømmetur på egen grund. Der er selvfølgelig mulighed for at afblænde basinet.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.