Vestre Strandalle 162, Risskov

Klassisk bungalow i bunden af Vestre Strandalle – ganske tæt ved vandet. Ejendommen rummer 2 x 86 kvm – er velholdt og beliggende på mindre og overkommelig grund. Ejendommen har gennem årene været anvendt til såvel bolig som erhverv. Lige nu anvendes bygningen til erhverv, men boligindretningen er stadig intakt og kan igen danne rammer om en privat bolig. Bygningen er opført i 2 etager. Stueetagen er indrettet med entre hvorfra der er dør til trappeforløb til underetagen samt adgang til 2 stuer en suite – eller kontor som nu. Stueetagen indeholder desuden soveværelse som p.t. fungerer som mødelokale. Fra dette rum er der udgang til hyggelig syd/vestvendt terrasse. Desuden fordelingsgang med adgang til badeværelse og køkken med tilhørende viktualierum. Stuer og soveværelse har original stuk og flotte egetræsgulve. Underetagen, som også har egen indgang, er indrettet med entre/fordelingsgang, stort bryggers/badeværelse med vaskefaciliteter, bruseniche og toilet. Stort køkkenalrum samt 2 store disponible rum. Grundarealet er anlagt med fliser, men nemt at ændre, hvis man ønsker grønne arealer. En velholdt og populær ejendom med en super god beliggenhed på Fedet.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.