Rågholmvej 6, Rønde

Charmerende og velbeliggende landlig ejendom. Her er der plads og luft til den store familie. Ejendommen er fra 1905 men har gennemgået gennemgribende renovering i 1989 og 2011. Ejendommen ligger i cykelafstand fra skole/by og transporttiden til Århus, Grenå og Randers er ca. 25 min. i bil. Motortrafikvej til Grenå og til Århus ligger indenfor få minutters kørsel, mens ejendommen er tilpas skærmet fra gene/ støj herfra. Den knap 2.000 kvm store grund er anlagt med stor have med frugttræer, god terrasse samt stor gårdsplads som danner hyggelige rammer om bygningen. Boligens stueetage er indrettet med entré med adgang til gæstetoilet, stort køkkenalrum med
både flot og praktisk klinkegulv. Desuden 2 værelser, bryggers og fyrrum. 1. salen er indrettet med stor fordelingsgang med adgang til 2 gode værelser, stort lyst soveværelse, badeværelse samt opholdsstue med udgang til udsigtsaltan.
Til ejendommen hører også et godt værksted med mulighed for hobbyaktiviteter. Se de flotte billeder og lad dig inspirere til en fremvisning.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Der er desværre ikke en tilgængelig salgsopstilling på denne sag