Borresøvej 7, 3. TH, Risskov

Risskov Engpark er et nyt og attraktivt boligområde kun 6 km fra Aarhus centrum og med kort afstand til den nye letbane. Nye velbeliggende lejligheder i et bynært område – og samtidig tæt ved skov og en af Danmarks bedste strande. Risskov Engpark ligger endvidere i gåafstand til det naturskønne område ved Engsøen. Byggeriet fordeler sig over flere typer boliger. Der er således mulighed for at erhverve eller leje 2, 3 og 4 værelses boliger, som henvender sig til et bredt publikum. Enkelte penthouselejligheder får adgang til privat tagterrasse. Er man ung og studerende, er denne beliggenhed ideel i forhold til Aarhus´s mange uddannelsesinstitutioner. Er man familie med børn, par eller enlig er der også rig mulighed for at finde den fremtidige bolig. Byggeriet som er tegnet af Arkitema, prioriterer funktionalitet, gode og tidløse materialer, elevatorer, fælles tagterrasse med udsigt og grønne friarealer. I byggefeltet mod Lystrupvej kommer der en Rema 1000.
Billeder er kun vejledende og ikke fra den aktuelle bolig. Huslejen er eksklusiv forbrugsudgifter.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.