Sneppevej 9, Ebeltoft

I Fuglslev på Djursland udbydes nu dette hyggelige fritidshus. Her får I 58 velindrettede kvadratmeter på en stor, dejlig grund, og som prikken over i’et får I en usædvanlig skøn beliggenhed få kilometer fra et af landets allersmukkeste områder – Nationalpark Mols Bjerge.

Fra øen Hjelm sydøst for Ebeltoft til Helgenæs og Kalø Vig byder Molsegnen på uudtømmelige naturoplevelser. Den særegne natur med højmoser og gamle egeskove tiltrækker et mangfoldigt dyreliv med usædvanlige fugle og insekter, og I har rig mulighed for at finde sjældne planter i skovbunden eller på overdrevene.

Stik syd for adressen ligger Stubbe Sø, som er Djurslands største sø, og nær ved kan I tage på opdagelse i Ree Park Safari. Indkøbsmuligheder findes i nabobyen Tirstrup, hvor I desuden har nem adgang til Aarhus Lufthavn.

Omkring det smukke petroleumsblå hus er der anlagt en vedligeholdelsesnem græsplæne, der både er perfekt til ferieaktiviteterne og giver jer mulighed for at sætte jeres eget præg. Der er endvidere lagt en hævet, delvist overdækket træterrasse på husets sydside, mens der på østsiden er et brændeskur, et badehus og en terrasse med god læ.

Indvendigt fremstår fritidshuset lyst, pænt og veldisponeret. Her er to værelser, et lille badeværelse samt et indbydende opholdsområde med køkken og stue i åben forbindelse. Det dobbeltsidede køkken har god bordplads og udgang til haven, mens stuen er udført med brændeovn og en spiseafdeling.

Kort sagt får I her en flot, hyggelig fritidsbolig på en ganske fremkommelig adresse helt tæt på områdets enestående natur.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Der er desværre ikke en tilgængelig salgsopstilling på denne sag