fgg

Her er tale om en ejendom beliggende i Løgten med nem adgang til motorvejsnettet og Århus. Udover en god beliggenhed, får man en solid ejendom med en flot 180 gr udsigt mod Århus Bugt, Kaløvig og Mols fra hele huset og grunden.

Selve overhuset rummer i stueplan udover entré, et stort åbent køkken-alrum som oplagt til familiens samlingspunkt. Her er et fint køkken, spiseplads med kig mod bugten, pejs, udgang til henholdsvis udsigtsterrasse og overdækket terrasse og naturligvis god plads til sofaarrangement, hvor aftnerne kan nydes.

På 1. sal er fordelt på 2 gode værelser med godt lysindfald samt badeværelse.

I underetagen, hvor der er en god loftshøjde, er der bagindgang, stort badeværelse og 4 disponible rum, som bliver brugt til alt fra bryggers, arbejdsværelse, vaskerum og opbevaring.

Udvendigt finder man en dobbeltmuret garage med betondæk og rullerport/dør, med god plads til bil og cykler, fryser samt værksted og opbevaring, stor overdækket terrasse med udendørs pejs og plads til udestue, flot opgroet baghave og forhave med skøn terrasse mod øst med enestående udsigt.

Huset her står klar til indflytning, og for familien der ønsker god plads, mange muligheder og en flot udsigt rammer denne villa plet!

Kontakt os for en fremvisning af boligen, og en snak om dit drømmehus.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Der er desværre ikke en tilgængelig salgsopstilling på denne sag