Vorregårdsparken 11, Rønde

Vorregårdsparken i Ugelbølle er et nyt og velbeliggende boligområde, hvor der allerede er opført mange spændende huse. Ugelbølle er et populært område, især for børnefamilier. Her kommer man hinanden ved, i form af et godt naboskab, adskillige sociale aktiviteter i byen, vejfest m.m. Én af de smukkeste golfbaner ligger blot 800 meter væk. Rønde ligger få km fra Ugelbølle, og byder på gode børneinstitutioner, skoler og gymnasier. Her er der også et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, sportsaktiviteter, naturoplevelser m.m. Se de flotte billeder og bestil en fremvisning af denne skønne villa med masser af lys og plads.
Nybygget villa i bedste kvalitet, i naturskønne omgivelser og tæt på skov/strand. Her får du det hele, med kun 25 minutters kørsel til Aarhus, 6 minutters kørsel til motorvejen, 12 minutter til lufthavnen, 200 meter til den populære skole og udsyn til hestefold og skov.Villaen er opført i 2017, med kvalitetsmaterialer og optimal indretning uden spildplads. Det 167 kvm store hus ligger perfekt på grunden ift. solen, hvilket betyder at du har masser af dagslys ind i huset uanset hvilket rum du opholder dig i. Villaen indeholder 3 dejlige børneværelser, et soveværelse med selvstændigt badeværelse og kontor, som også kan bruges som børneværelse til et lille barn eller ekstra tv-stue. Villaen er indrettet, så man oplever nærværet uanset hvor man opholder sig. Garagen på 43 kvm er med gulvvarme og isolerede el-porte fra Arkas. Villaen er gennemført kvalitet, bl.a. med Haro trægulv, italienske travertin-look fliser fra Hesseldahl, Børma-armaturer, Invita køkken- og bad-elementer med lækre stenbordplader, mursten fra Petersen tegl, Ideal Combi vinduer og døre, Liebherr køl og frys, Lotus tunnelpejs, masser af spots i loftet og Velux ovenlysvinduer, der giver ekstra lys ind i huset.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.