Bredbjerg Gyde 4, Morud

Tæt ved Odense C og alligevel i naturskønne og landlige omgivelser. Ejendommens beliggenhed er ideel til dem som ønsker lys og luft omkring sig. Der er ikke langt til de nærmeste naboer, men alligevel så fin afstand, at man føler sig fuldstændig uforstyrret. Et fint lille landsbysamfund, hvor man har god kontakt og sammenkomster. Langesø området er et skønt og helt særligt område med mange fritidsaktiviteter – ikke mindst golf som er i kort afstand fra ejendommen. Den store villa er opført på en næsten 11.000 kvm stor grund, med gamle store træer og en lille sø. Fantastisk og idylisk ramme om den velholdte bolig. Ved indkørslen er der opført en dobbelt carport, går man videre ind på grunden, ligger der en stor gårdsplads foran villaen, hvor der er opført diverse redskabsrum. Villaen henvender sig absolut til den pladskrævende køber med 280 kvm bolig og dertil 40 kvm underetage. Stueetagen er indrettet entré med gennemgang via bryggers, til værelse. I forbindelse med bryggers findes der et badeværelse. Fra entré er der også adgang til husets omdrejningspunkt – et stort køkkenalrum med Svaneelementer og den skønneste udsigt til den store have. Det store vinduesparti giver samtidig køkkenalrummet et rigtig godt lysindfald. Stueetagen indeholder desuden fordelingsgang med adgang til badeværelse og 2 gode værelser, samt en stor stue med brændeovn og den skønne udsigt til havearealet. 1. salen er indrettet med stor stue, som er det centrale rum – herfra adgang til badeværelse, 2 gode værelser samt stort soveværelse med mulighed for opdeling til 2 værelser. En stor del af etagens gulve er belagt med smukke Dinesen planker, som giver et eksklusivt præg. Underetagen rummer stort disponibelt rum, vaskerum, saune og et dejligt vinrum. En tør og funktionel etage. En særdeles funktionel bolig, opført af de bedste materialer og flot vedligeholdt. Villaen er opvarmet med fjernvarme installeret i 2014, der er indlagt fibernet og bybussen holder tæt ved ejendommen. Der er utallige muligheder for den heldige køber.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.