Mariane Thomsens Gade 45, 4., Aarhus C

Stor 5-vær Penthouse lejlighed beliggende helt ud til vandet og med en fantastisk panoramaudsigt over havneområdet og Aarhus Bugt. der er på lejligheden ingen bopælsplig – hvilket kan være stort aktiv for nogle købere. Isbjerget er en meget markant og prisbelønnet bygning – med en særdeles attraktiv placering. Området på Aarhus Ø udvikler sig konstant, flotte bygninger skyder op og forretningslivet følger stille og roligt med. Et meget spændende miljø med kanaler og broer mellem øérne – og alligevel helt tæt ved Aarhus centrum. Præsentabel opgang med både trappe og elevator til døren.Den 2 etagers lejlighed har aldrig været beboet og fremtræder særdeles lys og rummelig. 4. salen er indrettet med fordelingsgang – hvorfra der er adgang til lækkert badeværelse med vaskesøjle samt gæstetoilet i samme flotte stil. Desuden 4 gode værelser, heraf det ene som soveværelse med adgang til depotrum. Fra ét af værelserne er der udgang til altan med en fantastisk udsigt til havnebassinet og bugten. Lejlighedens 2. etage – 5. sal er ét stort rum med loft til kip og udgang til stor tagterrasse. Dette fantastiske rum anvendes til køkkenalrum og opholdsstue i åben forbindelse. En spændende detalje i rummet er, at køkkenet er hævet få trin over det resterende rum. Elegant og smagfuldt interiør som hvidt og grebsfrit Invitakøkken- og badeværelse, flotte parketgulve og spændende detaljer. Lejligheden er meget rummelig og har en funktionel planløsning. Elevator kører direkte ned til parkeringskælderen. Sælgers private p-plads er inkluderet i prisen.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.