Mejlbyvej 21, Egå

200 etagemeter indflytningsklar luksus murermestervilla

Ønskes en klassisk murermestervilla i totalrenoveret stand, så er dette hus fra 1952, et rigtig godt bud!

Huset er de senereår blevet gennemrenoveret fra kælder til kvist herunder tag, hulmur, have, alle etager inkl. el, vand og varme samt lofter, vægge, gulve, køkken, badeværelser, toilet mm.. Huset er opført i 3 etager og det registrerede boligareal er på 120 kvm – dertil kommer 80 kvm særdeles anvendelig underetage med gulvvarme og fuld loftshøjde.

Ejendommen er beliggende i et hyggeligt landsbysamfund tæt ved Aarhus midtby, indkøb og badestrand. Der er fine busforbindelser og kort afstand til motorvej.

Foran villaen er der anlagt et stort fliseareal til parkering og vendeplads. Går man hen til indgangspartiet er der få trin op til hoveddøren, hvorfra man træder ind i en stor entré med trappe til såvel 1. salen samt underetagen. Stueetagen er indrettet med et flot gæstetoilet, stort og smagfuldt køkkenalrum med flotte trægulve og udgang til stor sydvestvendt terrasse og lukket have. Fra køkkenalrummet er der videre adgang til en hyggelig stue med samme flotte trægulve.

1. salen byder på stort anvendelig repos med adgang til 3 gode værelser samt lækkert badeværelse med brus og badekar. Alle rum er med loft til kip og frit lagte hanebjælker. Underetagen, der har gulvvarme i samtlige rum, er indrettet med fordelingsgang med adgang til endnu et lækkert badeværelse, vaskerum, viktualierum, depotrum samt stort disponibelt rum og garderoberum. En yderst charmerende villa i særdeles god stand, og med et flot lysindfald på alle etager. Skøn enkelt anlagt have med stor sydvestvendt terrasse.

Her et udpluk af ejendommens mange aktiver, hvor sælger oplyser:

– Nyt tegltag med zinkinddækning og zinktagrender fra 2017

– Kælder med gulvvarme og fuld lofthøjde – 2015

– 1. sal med loft til kip med synlige hanebjælker

– Hulmursisoleret i 2013

– Nyt el, vand og varme i 2007

– Toilet og badeværelser med Philippe Starck armaturer og sanitet fra henholdsvis Hans Grohe
og Duravit

– Køkken med Quooker, granit komposit bordplade, stålmosaikker, Liebherr kølefryseskab med
icemaker samt depotrum

– Elegant lukket sydvestvendt have med stort terrasseområde, der forbindes med huset via en
flot specialdesignet trappe. Haven blev anlagt med henblik på nem vedligeholdelse i 2008

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.