Klintevej 36A, Risskov

Velbeliggende 1-plans-villa på populær og stille vej i kvarteret omkring Strandskolen. 162 kvm moderne villa opført i 2015 i gode og tidløse materialer – dertil 56 kvm integreret vognly med plads til 2 biler samt 15 kvm dejligt isoleret værksted. Boligens kvm er fordelt på stor entré som er mulig at inddrage til ekstra værelse. Herfra adgang til stort køkkenalrum med loft til kip og videre adgang til stor opholdsstue, ligeledes med loft til kip. Fra entré er der modsat også videre forbindelse til fordelingsgang med adgang til badeværelse med bruseniche, 2 store værelser samt soveværelse med adgang til endnu et dejligt badeværelse – adskilt af skabsgang. For enden af fordelingsgangen ligger bryggers med teknik og vaskefaciliteter. Villaen er forsynet med både gulvvarme samt genvexanlæg. Der er stadig ca. 2 års garanti jvf 5- års gennemgangen. Grunden er hyggelig og enkelt anlagt med græs og frugttræer omkranset af plankeværk. Ønsker man at flytte til nyere og indflytningsklar bolig – er løsningen her. Se de flotte billeder og bestil en fremvisning.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.