Nordre Strandvej 118, Risskov

En helt fantastisk bolig, er denne enderækkevilla forvandlet til – siden den nuværende ejer overtog i 2015. Med stor kreativitet og sans for fine og spændende detaljer, har sælger skabt en bolig med international karakter. Alt er gennemtænkt til den mindste detalje. Alle materialer er valgt med omhu og afstemt med hinanden. Den attraktive enderækkevilla er oprindelig opført i 1948 og er beliggende på Fedets vandside. De meget populære rækkevillaer ligger med front mod Nordre Strandvej og have/terrasse som er sydvendt – ligger mod Klokkemarksvej. Boligens grundareal er 437 kvm. En overkommelig have og alligevel god plads til terrasser, udekøkken, overdækkede arealer og udehuse. Foran boligen ligger et stort fliseareal – ideelt til parkering. Arealet kan lukkes og låses ved hjælp af store havelåger samt dør mod Ndr. Strandvej. Foran boligen er der opført et stort isoleret rum med mange anvendelsesmuligheder – og i forlængelse heraf er der bygget et overdækket areal til cykler, tørremuligheder til vasketøj m.m. Boligen indeholder 139 kvm bolig, dertil 22 kvm integreret udestue med ovenlys samt stort bryggers med vaskefaciliteter og udgang til terrassearealet. Ejendommen er renoveret i 2015/2016, hvor der bl.a. er lagt fine trægulve i en stor del af boligen, nyt eksklusivt køkken, et nyt badeværelse samt et nyt toilet, etablering af bryggers med gulvvarme samt opbygning af et super lækkert udekøkken med stor grill. En stor del at vinduespartierne er også udskiftet. Fra entréen er der trappeforløb til 1. salen samt adgang til køkken og spisestue. I stueetagen er det store køkkenalrum prioriteret højt – og med god grund. Området oser af atmosfære og funktionalitet. Hele stueetagens sydside består af gulv til loft vinduer, hvilket giver et optimalt lysindfald. I vinduespartiet er der indbygget dør med udgang til sydvendt terrasse. Fra alrummet er der adgang til arealet med betegnelsen udestue. Et fantastisk lyst rum bl.a. på grund af ovenlyset. Fra dette rum er der ligeledes udgang til terrassen. Stueetagen indeholder desuden et soveværelse med skabsvæg samt et nyere badeværelse i forbindelse med entré – få trin ned fra grundplan. Halvvejs op til 1. salen, ligger boligens flot renoveret gæstetoilet. Selve 1. salen er indrettet med fordelingsgang med skabsplads i hver ende – derudover 2 store værelser. Haven har en fin størrelse, er godt opvokset og privat. I forbindelse med den store solterrasse, er der som endnu et stort aktiv, bygget et overdækket udekøkken med grillfaciliteter. For enden af vejen ligger badestranden, busser holder tæt ved ejendommen og der er kort afstand til Strandskolen for familier med skolesøgende børn. Kontakt os for en fremvisning af denne fantastiske bolig.

Ejendomsmæglerfirmaet Susanne Mørkved
Tlf: 87 31 82 40
E-mail: kontakt@susannemoerkved.dk

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen.

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.